ma. mei 17th, 2021

COLUMN: -Loos

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

Deze week… Column loos

Goede… op de grens van middag en avond,

Fijn dat je weer klaar zit voor een nieuw uur van Bas On Air.

De zomer is ook bij ons begonnen dus soms zal dat inhouden dat er meer muziek te horen is dan spraak.

Maar na deze tijdelijke stopjes, want dat zal niet elke week zo zijn, zal er weer volop geïnformeerd en geamuseerd worden met onder andere

de Regio Uitagenda, want het leeft toch weer iets meer in onze regio en er is weer het een en ander te doen gelukkig, en mocht er nou geen evenement zijn waar u heen kan, dan is er altijd nog uw eigen BR6 Radio en TV omroep waar genoeg te kijken en luisteren valt!

Ook houd ik u graag op de hoogte van het lokale nieuws, zo weet u waarom die politie heli boven de gemeente vloog, of wat er nu weer gaande is op het dorp.

LEES OOK:   Column: "1+1 GRATIS!!"

En ook De wekelijkse column is niet te missen, een moment van bezinning, waar ik een onderwerp uit kies dat die week onder de aandacht was.

En al helemaal niet mis te slaan is de muziek, voor ieder wat wils van de jaren 80 tot heden, en her en der nog een paar golden oldies en momenteel lekker zomerse muziek.

Dat is Bas On Air in een notendop, elke dinsdag avond van zeven tot acht, en het uur erna van acht tot negen hoort u uiteraard de Muziek Experts, maar daarvoor kom ik op het eind nog bij u terug.

Bas

Bas

Ik ben Bas, Sinds 2006 ben ik werkzaam voor BR6 ik heb hier zo'n beetje alle taken al gehad, van techneut, hulpje, event manager tot aan Co-Host, Redacteur en Radio Maker (DJ). Bij Radio Bodegraven maak ik wekelijks 2 radio programma's op de dinsdag avond. 19:00 - 20:00 : Bas On Air (Daar gaat deze site over) 20:00 - 21:00 : De Muziek Experts (Muziek vd Jaren 60 tot heden, met columns, vinyl, taalvouten, en nog véél meer!)

Leave a Replay

Bas On Air - Chat
Translate »
%d bloggers liken dit: