Bas On Air, Plof neer op je bank!

COLUMN: -Loos

Deze week… Column loos

Goede… op de grens van middag en avond,

Fijn dat je weer klaar zit voor een nieuw uur van Bas On Air.

De zomer is ook bij ons begonnen dus soms zal dat inhouden dat er meer muziek te horen is dan spraak.

Maar na deze tijdelijke stopjes, want dat zal niet elke week zo zijn, zal er weer volop geïnformeerd en geamuseerd worden met onder andere

de Regio Uitagenda, want het leeft toch weer iets meer in onze regio en er is weer het een en ander te doen gelukkig, en mocht er nou geen evenement zijn waar u heen kan, dan is er altijd nog uw eigen BR6 Radio en TV omroep waar genoeg te kijken en luisteren valt!

Ook houd ik u graag op de hoogte van het lokale nieuws, zo weet u waarom die politie heli boven de gemeente vloog, of wat er nu weer gaande is op het dorp.

LEES OOK:   RTV Bodegraven vanaf 1 april BR6

En ook De wekelijkse column is niet te missen, een moment van bezinning, waar ik een onderwerp uit kies dat die week onder de aandacht was.

En al helemaal niet mis te slaan is de muziek, voor ieder wat wils van de jaren 80 tot heden, en her en der nog een paar golden oldies en momenteel lekker zomerse muziek.

Dat is Bas On Air in een notendop, elke dinsdag avond van zeven tot acht, en het uur erna van acht tot negen hoort u uiteraard de Muziek Experts, maar daarvoor kom ik op het eind nog bij u terug.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »