Bas On Air, Plof neer op je bank!

Testlocatie corona voor zorgmedewerkers die niet in ziekenhuizen werken

Zorgpersoneel uit de regio Hollands Midden kan zich op corona laten testen bij de drive-in naast het Alrijne ziekenhuis Leiderdorp. De GGD Hollands Midden, SCAL Medische Diagnostiek en het Alrijne ziekenhuis werken hierin samen. De test drive-in is bedoeld voor zorgmedewerkers van andere zorginstellingen dan ziekenhuizen, werkzaam in de regio Hollands Midden.
coronavirus

Minister Hugo de Jonge heeft op de persconferentie van 31 maart 2020 aangekondigd dat al het zorgpersoneel in Nederland vanaf 6 april, bij klachten, getest moet kunnen worden op corona:

“Als we door te testen weten dat zij geen corona hebben kunnen zij aan het werk blijven. Als zij wel corona hebben dan moeten ze thuis blijven en voorkomen we op die manier verdere verspreiding”. 

Zorgpersoneel in de regio Hollands/Midden kan voor deze coronatest, op afspraak, terecht bij de coronatest drive-in bij het Alrijne ziekenhuis Leiderdorp.

LEES OOK:   04-08: Medische noodsituatie in Bodegraven

Lees het hele bericht bij GGD Hollands Midden

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »