Bas On Air, Plof neer op je bank!

RTV Bodegraven vanaf 1 april BR6

De lokale omroep van Bodegraven-Reeuwijk gaat per 1 april 2020 verder onder de nieuwe naam BR6. De organisatie was al langer op zoek naar een nieuwe naam die inhoudelijk beter aansloot bij dat waar de omroep voor staat: het verzorgen van lokale televisie- en radioprogramma’s die vooral betrekking hebben op de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

BR staat namelijk voor de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, en 6 voor de zes dorpen waar de fusiegemeente uit bestaat, t.w.. Bodegraven, Reeuwijk-Brug, Nieuwerbrug, Reeuwijk-Dorp, Waarder en Driebruggen. De lokale omroep BR6 is op dit moment bezig met een professionaliseringsslag en een nieuwe naam is hier vanzelfsprekend een integraal onderdeel van. Bovendien wordt bij de productie én het uitzenden van programma’s steeds vaker aansluiting gezocht bij lokale omroepen in de regio, waarmee de omroep ook een samenwerkingsverband heeft gesloten.

LEES OOK:   LOKAAL NIEUWS - 04-05-2021

Het neerzetten van mooie en kwalitatieve aantrekkelijke lokale programma’s voor radio en televisie waarin inwoners van de hele gemeente van jong tot oud zich weten te herkennen ziet de omroep als belangrijkste speerpunten voor de komende jaren. Daarbij hoort vanzelfsprekend een goed geïnformeerde en actuele nieuwswebsite.

Vanwege de situatie met het Covid-19 virus heeft het bestuur besloten om de feestelijkheden rondom de nieuwe naam BR6 uit te stellen tot een later tijdstip dit jaar. Op televisie en op de radio blijft BR6 te ontvangen via de gebruikelijke kanalen van voorheen RTV Bodegraven. De Facebookpagina en het twitteraccount zijn wel veranderd. De lokale omroep is op twitter voortaan terug te vinden onder @BR6nieuws en op Facebook op de pagina BR6.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »