Bas On Air, Plof neer op je bank!

Tweede positief geteste inwoner Bodegraven-Reeuwijk

De met het coronavirus besmette inwoner van Bodegraven-Reeuwijk die in Waddinxveen verbleef is weer genezen maar afgelopen vrijdag is een tweede inwoner van onze gemeente positief getest. Om niet besmet te raken is het belangrijk om anderhalve meter afstand te houden van elkaar. Ook tijdens het winkelen, wandelen, fietsen, spelen etc.

coronavirus

Afgelopen donderdag heeft de regering besloten om te bepalen dat inwoners van verpleeghuizen en instellingen voor kleinschalige ouderenbewoning geen bezoek meer mogen ontvangen. In onze gemeente zijn dat bijvoorbeeld de Verpleeghuizen De Vijverhof en De Reehorst. De maatregel wordt ook uitgevoerd bij September wonen en in Nieuwerbrug Cura Wonen, de dagopvang en afdelingen van Siloa en De Herbergier in Reeuwijk.

In navolging van het besluit van het NOC*NSF sluit SenW Bodegraven-Reeuwijk al haar sportfaciliteiten met onmiddellijke ingang. In ieder geval tot en met 6 april. Dit geldt dus voor Sporthal De Sporthoeve in Bodegraven, Sporthal De Meerkoet in Reeuwijk, Gymzaal in Reeuwijk-Dorp, Gymzaal in Nieuwerbrug en Sportcentrum De Kuil in Bodegraven (zowel zwembad als sportzaal), maar ook sporthal Custwijck in Driebruggen..

LEES OOK:   BOV moet activiteitenschema 2020 herzien

bron: www.BR6.nl

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »