Bas On Air, Plof neer op je bank!

AANKONDIGING MUZIEK EXPERTS 10-03-2020

60 minuten ofwel 3600 seconden gaan toch erg had, begin maar met aftellen want over enkele minuten begint DE MUZIEK EXPERTS, en wat daar in zit hoort u nu van mij,

We gaan het namelijk over Pais en Vree hebben… nee precies het omgedraaide, Piet praat u bij over Syrie, Assad en de Verenigde naties, gaat geloof ik niet helemaal lekker samen.

Koningsdag, dodenherdenking, bevrijdingsdag, pasen, hemelvaart, pinksteren en sint, kerst en oud en nieuw, Nederlandse culturele erfgoederen die ons aardig wat waard zijn en let er op, behoud deze ook, hoewel dat soms best lastig gemaakt wordt Daar meer over in Piets uitspraak.

En een naam die zoveel worden zegt, niet te verwarren met de naam die door Nick en Simon wordt En die van VOF de Kunst is wel dezelfde naam maar niet dezelfde persoon.

LEES OOK:   Reeuwijks stel wint €10.000,-

De cryptische hint voor de cooriginele dus.

We moeten onze persoonlijkheden aan de kant leggen in taalfoutje bedankt.

En we draaien de ESF inzending van Jeangu Macrooy, de Twee Zusters van Fiction Plane en Tony Willéé van vinyl. Dat dus na het nieuws van acht uur.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »