Bas On Air, Plof neer op je bank!

Coronavirus . . .

Het belangrijkste nieuws dat ons erg bezig houd, is het nieuws rondom het Coronavirus.
Op het moment gelukkig nog geen besmettingen in onze gemeente, En tot zoverre bekend ook nog geen mensen waarvan de besmetting onbekend is.
Laten we ten alle tijden de kalmte en rust bewaren en niet gelijk gaan paniekeren, het gaat hier om een griepvirus, het enige minpunt is dat er NOG geen tegen medicatie voor is.
En om even wat feiten op een rijtje te zetten.
Er zijn in China nu 80000 mensen besmet waarvan er 2900 zijn overleden.
In China wonen 1,4 miljard mensen, dat wil zeggen dat 0,006% van de Chineese bevolking besmet is en van die mensen er 3,6 procent is overleden, uiteraard is het niet fijn dat er ook mensen aan overlijden maar kijk voor we gaan paniekeren eerst naar de getallen, hoe erg is het nu en hoe groot is de kans dat de gehele wereld, dus iedereen, besmet raakt, en er aan zou overlijden. Het nieuws rondom China blijft nauwlettend in de gaten gehouden en zo gezien is minderd daar de besmetting graad al, er zijn zelfs al noodziekenhuizen gesloten.
Maar… mocht u na deze informatie toch nog vragen hebben, gepaniekeerd zijn of nog erger, kijkt u dan gerust op de website van de rijksoverheid op

LEES OOK:   Eind 2021 meer duidelijk over aardgasvrij maken van wijken
www.rijksoverheid.nl/coronavirus of de website van het RIVM op https://www.rivm.nl/coronavirus voor de laatste en belangrijkste informatie.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »