Bas On Air, Plof neer op je bank!

Regio Uitagenda 25-02-2020

Ontdek op zondag 1 maart de vogels van de Reeuwijkse Plassen. De gids neemt je mee tijdens een wandeling in het gebied. Geniet van de omgeving en de vogels die in dit gebied overwinteren. De duizenden smienten en andere wintergasten zijn niet te missen. Wie weet spot je zelfs de ijsvogel!

De startlocatie is de parkeerplaats van het Reeuwijkse Hout tegenover het Paviljoen. Kleed je op het weer en trek stevige schoenen aan de loopafstand is 7km en de route is toegankelijk voor mindervaliden. Honden zijn niet toegestaan.

Aanmelden kan vanaf 7 jaar, kost 5 euro voor kinderen tot 12 jaar en voor volwassenen 10 euro, en kan via staatsbosbeheer.nl


Zondag 1 maart, de wandeling is vanaf tien tot één uur in de middag.

Altijd al de Sprookjesbosbewoners van de Efteling van dichtbij willen zien, wel sla je slag.
De bewoners van het Sprookjesbos ontdekken een ‘écht mens’ in het Sprookjesbos… een houthakker. Iedereen is in rep en roer. Als de houthakker – na een gemeen plannetje van Wolf en Heks – Sprookjesboom wil omhakken, is de chaos compleet. Het is een vrolijke, interactieve familiemusical met Roodkapje, Draak, Assepoester en alle andere Sprookjesbosbewoners. Met leuke meezingliedjes als ‘Stampen, Stampen, Stampen’ en ‘Hout Hakken’. Zing, dans en stamp je mee in dit grootse avontuur!

LEES OOK:   Waterkwaliteit surfplas is uitstekend

Dat alles op donderdagmiddag 27 februari van half twee tot vier in de middag Tickets boek je via goudseschouwburg.nl


Op donderdag 27 februari organiseert De Historische Kring Bodegraven een bijeenkomst fotovoorstelling met als onderwerp: “Boerderijen in Bodegraven” de voorstelling is van acht tot tien in de avond in ’t Anker aan de Pastorieplein 2 in Bodegraven. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »