Bas On Air, Plof neer op je bank!

Regio Uitagenda 11-02-2020

Wil je op de avonden van 12 februari, 11 maart, 15 april en 13 mei heerlijk ontspannen aan de gang met groen en wil je meer kennis opdoen over bloemen, kleur-en vormgebruik? Dan is deze cursus bij uitstek geschikt voor jou. De cursus is praktijkgericht, zodat je door te oefenen de basistechnieken van het bloemschikken onder de knie krijgt.

Je moet zelf nog wel een Snoeischaar, scherp mesje, draadtang en bloemen en groen meenemen
Steekschuim, koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.

De eerste avond is morgen al van acht tot tien dus wees er snel bij via www.alphen.groei.nl


Er zijn nog wat knotwilgen die van hun pruik moeten worden ontdaan en daarna gaan ze wat bosschages uitdunnen. Door dat dunnen kan er weer meer licht op de bodem komen en dat is weer goed voor de kruidlaag. Wil je een keer meedoen? Een dagje in de vrije natuur werken? Ze hebben een veiligheidshelm voor je klaar liggen, die is verplicht.

LEES OOK:   COLUMN: De C-status

Aanstaande zaterdag ben je vanaf half tien ’s morgens van harte welkom op Landgoed Bredius aan de Kievitstraat 42 in Woerden. Eerst nuttig je een kopje koffie en om 10.00 uur beginnen ze met het werk! Rond de middag koffie/thee, neem zelf je boterham mee! Ze werken tot ongeveer 15.00 uur.


Zondag 9 februari gaat het IVN regio Alphen weer op pad.

U wordt ontvangen door de VWG Hoeksche Waard en delen de dag in twee, in de ochtend gaan ze de Korendijkse slikken in, maken een wandeling over het nieuwe vogelvoetpad en gaan tijdens ebtij op zoek naar bijzondere soorten. Na de lunch in bezoekerscentrum Klein Profijt gaan we het Oudeland van Strijen in om het laatste nieuws rondom de hier jaarlijks aanwezige dwergganzen te horen van de lokale vogelwaarnemers. Uiteraard worden ook vele andere overwinterende ganzensoorten gespot.

LEES OOK:   AGENDA: Stoepjesconcert – Open Monumentendag

Aanvang op de Grote parkeerplaats van Golfclub Zegersloot aan de Kromme Aarweg in Alphen, vertrek is om acht uur tot ongeveer vijf in de middag, op 16 februari

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »