Bas On Air, Plof neer op je bank!

Aankondiging TME 11-02-2020

En dan gaat zo’n uur weer snel voorbij, maar niet voordat ik je verteld heb wat er zometeen zoal te horen is in De Muziek Experts. Wat het zal u allicht wel opgevallen zijn, de Moorkop is van naam veranderd, en nu wordt er vaag genoeg ook al gedacht om de plaatsnaam Moordrecht te veranderen, wel wij vinden dat alles erg opvallend en vragen ons af “Waarom?!”, dat hoort u tijdens CULTUUR, Dan, je bent soms wat vergeetachtig dus je hebt je gebruikersnaam en wachtwoord ergens op een papiertje geschreven. Maar hé , dat papiertje is plots verdwenen, Wie heeft jouw belangrijke gegevens nu in handen? Wachtwoorden ze mogen nooit hetzelfde zijn, maar het onthouden van die vage codes met tekens, cijfers , letters en hoofdletters wordt toch erg lastig… HOE? Piet praat u bij in zijn Uitspraak.
Dan draaien we het enige nummer van de band Ram Jam, maar ze hebben wel een greatest hits CD uitgebracht, wij hebben er zo onze vragen bij. En de spelling van bepaalde woorden laat nog wel eens te wensen over, want hoe schrijf je nu Douche? Je hoort het in Taalvoutje Bedankt en we draaien muziek van SongFestival deelnemer Jeangu Macrooy, een hollands blokje met onder andere Herman van Veen, promoten de nieuw uitgekomen vinyl Album van La Roux genaamd Supervision, en weer eens een DE VRIES van weer een andere vinyl maat.

LEES OOK:   Nieuwerbrug bouwt wel hutten!

Dat en nog véél meer, zeker weer het luisteren waard.

Tot volgende week!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »