ma. mei 17th, 2021

Aankondiging TME 11-02-2020

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

En dan gaat zo’n uur weer snel voorbij, maar niet voordat ik je verteld heb wat er zometeen zoal te horen is in De Muziek Experts. Wat het zal u allicht wel opgevallen zijn, de Moorkop is van naam veranderd, en nu wordt er vaag genoeg ook al gedacht om de plaatsnaam Moordrecht te veranderen, wel wij vinden dat alles erg opvallend en vragen ons af “Waarom?!”, dat hoort u tijdens CULTUUR, Dan, je bent soms wat vergeetachtig dus je hebt je gebruikersnaam en wachtwoord ergens op een papiertje geschreven. Maar hé , dat papiertje is plots verdwenen, Wie heeft jouw belangrijke gegevens nu in handen? Wachtwoorden ze mogen nooit hetzelfde zijn, maar het onthouden van die vage codes met tekens, cijfers , letters en hoofdletters wordt toch erg lastig… HOE? Piet praat u bij in zijn Uitspraak.
Dan draaien we het enige nummer van de band Ram Jam, maar ze hebben wel een greatest hits CD uitgebracht, wij hebben er zo onze vragen bij. En de spelling van bepaalde woorden laat nog wel eens te wensen over, want hoe schrijf je nu Douche? Je hoort het in Taalvoutje Bedankt en we draaien muziek van SongFestival deelnemer Jeangu Macrooy, een hollands blokje met onder andere Herman van Veen, promoten de nieuw uitgekomen vinyl Album van La Roux genaamd Supervision, en weer eens een DE VRIES van weer een andere vinyl maat.

LEES OOK:   AGENDA: Officiële opening Optisport Sportcentrum De Kuil

Dat en nog véél meer, zeker weer het luisteren waard.

Tot volgende week!

More to explorer

Geef een reactie

Bas On Air - Chat
Translate »
%d bloggers liken dit: