ma. mei 17th, 2021

Rob Out (van Programmamaker tot Programma Directeur)

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Nog zo’n druk baasje en dat kan best letterlijk genomen worden, was Rob Out, van Radiomaker van o.a. Het programma Goud van Out naar programma directeur bij Veronica, en bracht het onder de naam Egbert Douwe zelfs tot zanger van o.a. de hit Kom uit de bedstee m’n liefste. Heeft zich er later nog sterk voor gemaakt dat Veronica verder kwam dan het simpele omroepbestel hij zorgde ervoor dat Veronica de grootste omroep werd, met meer dan 1 miljoen leden, hij stond dan ook te boek als Mr. Veronica, waar nu ook een boek van uitgekomen is. Gaandeweg trok hij zich terug uit de Organisatie, hoewel hij daar achteraf spijt van had, omdat het na zijn vertrek slecht ging met Veronica.

LEES OOK:   Lex Harding (Programmamaker en Ondernemer)

More to explorer

Geef een reactie

Bas On Air - Chat
Translate »
%d bloggers liken dit: