Bas On Air, Plof neer op je bank!

Rob Out (van Programmamaker tot Programma Directeur)

Nog zo’n druk baasje en dat kan best letterlijk genomen worden, was Rob Out, van Radiomaker van o.a. Het programma Goud van Out naar programma directeur bij Veronica, en bracht het onder de naam Egbert Douwe zelfs tot zanger van o.a. de hit Kom uit de bedstee m’n liefste. Heeft zich er later nog sterk voor gemaakt dat Veronica verder kwam dan het simpele omroepbestel hij zorgde ervoor dat Veronica de grootste omroep werd, met meer dan 1 miljoen leden, hij stond dan ook te boek als Mr. Veronica, waar nu ook een boek van uitgekomen is. Gaandeweg trok hij zich terug uit de Organisatie, hoewel hij daar achteraf spijt van had, omdat het na zijn vertrek slecht ging met Veronica.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »