zo. mei 16th, 2021

CULTUUR – De lente gaat goed samen met happy music.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

CULTUUR – De lente gaat goed samen met happy music.

Er zijn weer muziekfestivalletjes en aankondigingen van verder weg liggende festivalletjes, zowel in tijd als in plaats. Er worden weer onder elkaar tips uitgeruild.

Vor anderen zijn er andere attracties. De Bollen bereik je alleen tijdens deze Paasvakantie door over de bollen van de mensen voor u te lopen. U kunt ook nog gaan winkelen in grote weidestores en natuurlijk in de nu eigenlijk te hete binnensteden.

Kent u die mop nog van die mevrouw die in de rij van de V&D stond te wachten tijdens een van de laatste leegverkoopdagen? Een tv-journalist vroeg waar ze voor in de rij stond.- Voor CD’s, zegt die mevrouw. – Maar mevrouw, u kent toch wel iTunes en Spotify? Waarop de mevrouw zegt; -Nee, ik zoek vooral André Hazes. Zo wordt in één klap een tweeërlei zaken duidelijk. Er zijn allerlei muziekdragers én er zijn allerlei smaken voor muziekstijlen en veel verschillende mensen die of heel bij de tijd naar muziek luisteren, of heel ouderwets als deze mevrouw.

LEES OOK:   CULTUUR – Een aansprekend boek over het leven en de fantasie om een beetje gelukkig te blijven

De een zit met een apparaatje te streamen of loopt of fietste ermee door het station of de natuur of in de stad en weer een ander gaat terug naar oude tijden en verzamelt grammofoonplaten of CD’s of zelfs cassettes. Deze oude 20e eeuwse systemen zijn lekker goedkoop te vinden in uitverkoopbakken, tweedekanswinkels en op rommelmarkten. Nog een mogelijk uitje voor u tijdesn deze vrije dagen.Zo’n verzameling staat gezellig en je gaat er echt voor zitten om te luisteren.

Je kunt ook naar radio’s met FM of DAB luisteren, maar dan zit er wel eens een mispeer voor jouw oren tussen. En als je iets niet kent , kunt je het ook niet aantippen op zo’n moderne betaalsite. Eerst veel luisteren en kennis opdoen via bv. verzamelen en dan kun je wat techniek toevoegen.

LEES OOK:   Piets Uitspraak: Laten we het over Politiek hebben.

Iedereen op zijn of haar manier; luister ze.

Bas

Bas

Ik ben Bas, Sinds 2006 ben ik werkzaam voor BR6 ik heb hier zo'n beetje alle taken al gehad, van techneut, hulpje, event manager tot aan Co-Host, Redacteur en Radio Maker (DJ). Bij Radio Bodegraven maak ik wekelijks 2 radio programma's op de dinsdag avond. 19:00 - 20:00 : Bas On Air (Daar gaat deze site over) 20:00 - 21:00 : De Muziek Experts (Muziek vd Jaren 60 tot heden, met columns, vinyl, taalvouten, en nog véél meer!)

Geef een reactie

Bas On Air - Chat
Translate »
%d bloggers liken dit: