Bas On Air, Plof neer op je bank!

Vernieuwde Website…

Zoals je misschien al merkt als je vaker op deze site kwam (waarvoor hartelijk dank!) dan zie je dat de website aardig van uiterlijk is veranderd.

Ook al was ik ook nog erg tevreden over het oude uiterlijk maar dit is iets dynamischer en hier kan ik al mijn kernen (Radio, Den Haag, Bodegraven, Belevenissen, etc.) iets beter in kwijt.

Elke week blijven hier de Columns geplaatst worden die zijn gebruikt in de laatste uitzending van De Muziek Experts.
Je kan bovenaan de website live luisteren naar Radio Bodegraven (Met op dinsdag van 19-20u Bas On Air en van 20-21u De Muziek Experts) en onderaan kun je live meekijken op TV Bodegraven, met de kabelkrant (in 20 minuten op de hoogte van het laatste lokale nieuws) en regelmatig nieuwe verslagen, Gesprek v/d Dag en evenementen LIVE op TV.

LEES OOK:   100 jaar radio

Genoeg te beleven, en als er weer eens tijd is en ik er opties voor zie zal ik eventueel nog kijken naar een Uitzending Gemist pagina, maar dat kan nog wel even duren.

Kijk gerust even verder op de site en mocht je vragen, suggesties, opmerkingen, o.i.d. hebben meld het en waar we kunnen doen we er iets mee, kunnen ook verzoekjes of berichten voor de website/Radioprogramma’s zijn.

Veel Plezier!
Admin – Bas = Is ONline

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »