zo. mrt 7th, 2021

Vernieuwde Website…

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Zoals je misschien al merkt als je vaker op deze site kwam (waarvoor hartelijk dank!) dan zie je dat de website aardig van uiterlijk is veranderd.

Ook al was ik ook nog erg tevreden over het oude uiterlijk maar dit is iets dynamischer en hier kan ik al mijn kernen (Radio, Den Haag, Bodegraven, Belevenissen, etc.) iets beter in kwijt.

Elke week blijven hier de Columns geplaatst worden die zijn gebruikt in de laatste uitzending van De Muziek Experts.
Je kan bovenaan de website live luisteren naar Radio Bodegraven (Met op dinsdag van 19-20u Bas On Air en van 20-21u De Muziek Experts) en onderaan kun je live meekijken op TV Bodegraven, met de kabelkrant (in 20 minuten op de hoogte van het laatste lokale nieuws) en regelmatig nieuwe verslagen, Gesprek v/d Dag en evenementen LIVE op TV.

LEES OOK:   Met n Schone lij 2019 in!

Genoeg te beleven, en als er weer eens tijd is en ik er opties voor zie zal ik eventueel nog kijken naar een Uitzending Gemist pagina, maar dat kan nog wel even duren.

Kijk gerust even verder op de site en mocht je vragen, suggesties, opmerkingen, o.i.d. hebben meld het en waar we kunnen doen we er iets mee, kunnen ook verzoekjes of berichten voor de website/Radioprogramma’s zijn.

Veel Plezier!
Admin – Bas = Is ONline

More to explorer

Geef een reactie

Bas On Air - Chat
Translate »
%d bloggers liken dit: