Bas On Air, Plof neer op je bank!

ESF 2019 – Even voorstellen

De geruchtenradar was weer hard aan het draaien want wie o wie zou ons land dit jaar vertegenwoordigen voor het Eurovisie Songfestival?
Within Temptation dan toch eindelijk? Het was EINDELIJK een serieus openstaande optie, maar helaas.
Waylon nog een keer? Of misschien nu Ilse de Lange?
Nee! Duncan,… Duncan Laurence gaat ons vertegenwoordigen op het ESF 2019 in Tel Aviv (Israël)

DUNCAN WIE?

Ik hoor het je al denken, Duncan Laurence, Waylon, LA The Voices, De Toppers, Anouk, dat waren allemaal bekende maar Duncan staat nou niet super deluxe bekend in de Muzikale VanDale.
Even een voorstel rondje.

Duncan Laurence is de artiesten naam voor Duncan de Moor, hij is geboren op 11 april 1994 in Spijkenisse, heeft gestudeerd aan de Rockacademie in Tilburg en is met name bekend geworden met zijn deelname aan “The Voice of Holland” in 2014, en is daarbij ook nog zangleraar.

LEES OOK:   Songfestival gaat niet door, niet duidelijk wanneer wel

Ik had eerlijk gezegd nog nooit van deze Duncan Laurence gehoord, maar ik kijk ook geen TVOH of welke andere talentenjacht.
Duncan gaat optreden met het nummer Arcade, dat nu al bekend staat als het “Blote Billen” nummer, je ziet hem namelijk in de clip naakt optreden.
Helaas of voor sommige gelukkig, zal hij NIET naakt optreden tijdens het ESF.

Het ESF dat overigens (pas) plaats vind vanaf dinsdag 14 mei.
In het programma “De Muziek Experts” zal je langzaamaan ook weer op de hoogte worden gebracht van de beste tips, welke landen het goed doen, en welke volgens ons het wat minder doen.
Piet en Ik zijn geen super grote ESF fans, maar ja muziek is en blijft ons bestaan dus waarom ook niet.

LEES OOK:   ESF Nieuws - 03 maart

DE BOOKMAKERS TOP 3

Je zou het niet denken maar op het moment dat ik dit bericht typ staat Nederland, of beter gezegd Duncan met zijn nummer Arcade op nummer 1 bij de Bookmakers!
Op nummer 2 staat Rusland met een bekende namelijk Sergey Lazarev die in 2016 al optrad met het nummer “You are the only one” en dit jaar met het nummer Scream.
En op nummer 3 staat Zweden met John Lundvik en zijn nummer “Too late for love” … Nou daar heb ik zo mijn twijfels over.
Ik moet eerlijk zeggen, zeker na het zien van deze top 3 en het horen van het nummer “Arcade” begin het ik wel positief in te zien voor ons eigen koude kikker landje.
Of we echt op nummer 1 blijven staan is nog maar de vraag, maar een hoge notering zou niet uit kunnen blijven. Hoe dan ook we gaan OP naar het SONGFESTIVAL met Duncan en zijn hit Arcade!

LEES OOK:   ESF Nieuws – 23-02-2020

 

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »