Bas On Air, Plof neer op je bank!

Taalvoutje Bedankt – Sla het vat.. ehhh Sherrycan maar aan!

Taalvoutje Bedankt – Sla de Sherrycan maar aan, een Partijdige zak, een ezel stoot zich geen
3maal.. of toch wel??

– Ik zie het de laatste tijd wel heel erg vaak van die advertenties o.a. op Facebook en Marktplaats waarin zo ontzettend simpel in en over gedacht wordt .. Je plaatst een tekst en een prijs en klaar ben je … NEE MENSEN!!! Controleer gewoon even 2 maal of alles wat er staat wel juist is… dan voorkom je bijvoorbeeld het volgende … Te koop aangeboden: 2 rollen mooi creme (accent aigu op de E) kleurig behang met n (apostrof N) .. maar let op .. met ’n klein persoontje erin … Zit nog in folie … Pardon!? Misschien een klein vervelend kind die ze liever achter het behang plakte? Op de taalvouten kan je letten, maar er zijn dus vreemdere fouten te vinden.

LEES OOK:   Taalvoutje Bedankd: Schaap met Ervaring!

– Nog een product aangeboden, Te koop Sherry Kán (hoe spreek je een a uit met een accent aigu??) .. Maar hoe schrijf je Jerry Can? Bij dit probleem kan je het volgende indenken … Kind vraagt aan vader .. Waar is dit ding voor [terwijl hij met een Sherry Kán in z’n hand staat], Waarop vader zegt .. nou dit is een Sherry Kán, hier deden de Amerikanen vroeger hun Sherry in, in plaats van tegenwoordig in flessen. Hadden ze gelijk een grote voorraad…. Helaas Jerry Can schrijf je op zn Engels of zelfs Amerikaans .. met de J.. en dan Jerry van Tom en Jerry en dan Can zoals het Engelse Can .. tja simpeler kan t haast niet, maar helaas vergissen vele zich er nog in.

LEES OOK:   Taalvoutje Bedankd: ONZE TAAL (gedicht)

– Vraagje van de Politie, Vier jij momenteel vakantie in Spanje? Wel wij zijn op zoek naar voortvluchtige Tommy van der Sommen .. en je KON kijken naar Hart van NL want daarin werd meer aandacht besteed aan deze…. ZAK! .. Das letterlijk en figuurlijk heel duidelijk hoe ze over hem denken haha Nogal heel erg Partijdig dus!

– Het is wel raak vandaag met de te koop aangeboden taalfouten .. nu weer een. Te koop aangeboden Marvel super herpes veldvles/bidon. Deel vooral NIET met anderen!! .. enneh Veldvles .. met een V bij Fles ? Sorry check toch 2maal je tekst en misschien is 3maal nog beter .. Toch meneer de Ezel?

– Zelf ook een taalfout gespot? Stuur m door via onze facebook @DeMuziekExperts of als reactie onder dit bericht.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »