Bas On Air, Plof neer op je bank!

Taalvoutje Bedankd – Zonnetip: Wit uw huis..

Taalvoutje Bedankt – Zonnetip: Wit uw huis, Door Deskundig oog bekeken, Leve de Autocorrectie , maar nu eerst ..

– We weten allemaal dat met deze hitte we zuinig moeten zijn met het (kraan)water, hoewel de dreiging nu ook weer niet zo gigantisch is, maar elk beetje helpt wel! .. Maar volgens een bericht op facebook was er tijdens de hitte-vrijdag een verbod om WATERVERSPILLING tegen te gaan … Laat dat bad maar vol lopen!

– Een super multi functionele Airfryer te koop want deze kan namelijk frituren, bakken, braden en … jawel .. GILLEN!!! Gillend met de keukenmeiden op stok gaan …

– Leve de automatische correctie op je computer of mobiel .. en als je dat niet doorhebt dan verkoop je geen keukenmessen set ,.. maar vraag je je af .. Neuken mensen Set? .. Oopsie .. daarom is die dubbelcheck ook zo belangrijk, klopt het wel wat je net getypt hebt?!

LEES OOK:   PIETS UITSPRAAK – Droog , droger, droogst, het kan nog droger! En daarna?

– Het bewijs is geleverd , ze laten bij de krant letterlijk en figuurlijk iedereen aan het woord.. zo staat er “Wolven in Nederland over dode schapen Liederholthuis: “Geen Typische Wolvenbeet” .. nee de wolf kan het weten.. Wel goed dat ze dit even door deskundig oog lieten bekijken.

– Nog een verwijzing naar de hitte van de afgelopen dagen, de krant geeft u en mij ,, dus u zelf en de medemens tips om ons koel te houden, waarbij als tip 4 staat .. Smeer DE.. Huis in met zonnebrandcréme … DE bij Huis klopt niet echt en wat nog meer niet klopt is dat t met dit weer een pokke zweet klus is om je hele huis te witten 😛 .. moest natuurlijk zijn Smeer de huid in met Zonnebrandcréme .. klinkt ook iets logischer

LEES OOK:   Piets Uitspraak: Laten we het over Politiek hebben.

– Zelf ook een taalfout gespot? Stuur ze door via deze website BasOnAir.NL

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »