zo. mei 16th, 2021

Taalvoutje Bedankd – Zonnetip: Wit uw huis..

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Taalvoutje Bedankt – Zonnetip: Wit uw huis, Door Deskundig oog bekeken, Leve de Autocorrectie , maar nu eerst ..

– We weten allemaal dat met deze hitte we zuinig moeten zijn met het (kraan)water, hoewel de dreiging nu ook weer niet zo gigantisch is, maar elk beetje helpt wel! .. Maar volgens een bericht op facebook was er tijdens de hitte-vrijdag een verbod om WATERVERSPILLING tegen te gaan … Laat dat bad maar vol lopen!

– Een super multi functionele Airfryer te koop want deze kan namelijk frituren, bakken, braden en … jawel .. GILLEN!!! Gillend met de keukenmeiden op stok gaan …

– Leve de automatische correctie op je computer of mobiel .. en als je dat niet doorhebt dan verkoop je geen keukenmessen set ,.. maar vraag je je af .. Neuken mensen Set? .. Oopsie .. daarom is die dubbelcheck ook zo belangrijk, klopt het wel wat je net getypt hebt?!

LEES OOK:   Piets Uitspraak: Trump de stumper en Blok met het blok voor zijn hoofd

– Het bewijs is geleverd , ze laten bij de krant letterlijk en figuurlijk iedereen aan het woord.. zo staat er “Wolven in Nederland over dode schapen Liederholthuis: “Geen Typische Wolvenbeet” .. nee de wolf kan het weten.. Wel goed dat ze dit even door deskundig oog lieten bekijken.

– Nog een verwijzing naar de hitte van de afgelopen dagen, de krant geeft u en mij ,, dus u zelf en de medemens tips om ons koel te houden, waarbij als tip 4 staat .. Smeer DE.. Huis in met zonnebrandcréme … DE bij Huis klopt niet echt en wat nog meer niet klopt is dat t met dit weer een pokke zweet klus is om je hele huis te witten 😛 .. moest natuurlijk zijn Smeer de huid in met Zonnebrandcréme .. klinkt ook iets logischer

LEES OOK:   PIETS UITSPRAAK - DICTATORS, latent aanwezig, hoed u!!!

– Zelf ook een taalfout gespot? Stuur ze door via deze website BasOnAir.NL

More to explorer

Geef een reactie

Bas On Air - Chat
Translate »
%d bloggers liken dit: