zo. mrt 7th, 2021

Taalvoutje Bedankd: Schaap met Ervaring!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Taalvoutje Bedankt: Martelspeelgoed , Schaap met ervaring , 1,6 vrouw heeft het, maar nu eerst ..

– Een Nieuw product .. namelijk een terraswindscherm speciaal bedoeld voor DIEREN…. in de advertentie staat namelijk het volgende … “Terraswindscherm tegen MENSEN en wind” … Even aanwaaien is er niet meer bij!

– Al sinds jaar en dag zie je veel geweld op straat , maar ook op alle spelcomputers… maar ze maken die spellen voor steeds jongere menschen… zo is het simpele hamertje tik ook al een martelspeelgoed geworden… Martel de konijn … Middeleeuws vermaak… uiteraard een taalvoutje BEDANKT!

– Soms kom je wel eens van die winkel etalages tegen dat je denkt … Oh .. ja??? Ehh?? … zo bijvoorbeeld deze: “De Schapenleerspecialist, zitmeubels op maat. Grote keuze in schaap met ervaring” … Was getekend 15 jaar schaap, 1 jaar vacht voor op uw bank.

LEES OOK:   PIETS UITSPRAAK – Een vergeten gevaar bij altijd maar bezig zijn met je mobiel.

– We weten allemaal wel dat de vrouw een moeilijke periode kan hebben, maar gelukkig is zij volgens een kranten artikel niet de enige … want wel 1,6 vrouw(en) zit ook in de overgang. Ik probeer me nu een 0,6e vrouw in te beelden …

– Regelmatig zie je langs de weg van die typische boerenwinkeltjes, waar de boer zijn gewassen verkoopt, bijvoorbeeld Asperges en Spinazie … Maar dan moet je als boer wel weten hoe je die woorden schrijft.. dus niet AspergUs of Spie na Zie ..

– Zelf ook een taalfout gespot, stuur m door via onze facebook “demuziekexperts” of via deze website bijvoorbeeld als reactie onder dit bericht.

More to explorer

Geef een reactie

Bas On Air - Chat
Translate »
%d bloggers liken dit: