Bas On Air, Plof neer op je bank!

Taalvoutje Bedankd: Schaap met Ervaring!

Taalvoutje Bedankt: Martelspeelgoed , Schaap met ervaring , 1,6 vrouw heeft het, maar nu eerst ..

– Een Nieuw product .. namelijk een terraswindscherm speciaal bedoeld voor DIEREN…. in de advertentie staat namelijk het volgende … “Terraswindscherm tegen MENSEN en wind” … Even aanwaaien is er niet meer bij!

– Al sinds jaar en dag zie je veel geweld op straat , maar ook op alle spelcomputers… maar ze maken die spellen voor steeds jongere menschen… zo is het simpele hamertje tik ook al een martelspeelgoed geworden… Martel de konijn … Middeleeuws vermaak… uiteraard een taalvoutje BEDANKT!

– Soms kom je wel eens van die winkel etalages tegen dat je denkt … Oh .. ja??? Ehh?? … zo bijvoorbeeld deze: “De Schapenleerspecialist, zitmeubels op maat. Grote keuze in schaap met ervaring” … Was getekend 15 jaar schaap, 1 jaar vacht voor op uw bank.

LEES OOK:   Cultuur: Vlak voor de vakantie ontstaan nieuwe regeringen en colleges

– We weten allemaal wel dat de vrouw een moeilijke periode kan hebben, maar gelukkig is zij volgens een kranten artikel niet de enige … want wel 1,6 vrouw(en) zit ook in de overgang. Ik probeer me nu een 0,6e vrouw in te beelden …

– Regelmatig zie je langs de weg van die typische boerenwinkeltjes, waar de boer zijn gewassen verkoopt, bijvoorbeeld Asperges en Spinazie … Maar dan moet je als boer wel weten hoe je die woorden schrijft.. dus niet AspergUs of Spie na Zie ..

– Zelf ook een taalfout gespot, stuur m door via onze facebook “demuziekexperts” of via deze website bijvoorbeeld als reactie onder dit bericht.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »