do. apr 15th, 2021

Piets Uitspraak: Trump de stumper en Blok met het blok voor zijn hoofd

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Piets Uitspraak – Trump de stumper en Blok met het blok voor zijn hoofd

Politici hebben vaak eerst een heel ander beroep gehad en die ervaring en denkwijzen daarbij nemen ze mee. Niet in hun graf klaarblijkelijk. Maar tegenwoordig lijkt het alsof ze niets meer uit hun hoofd willen leren van hun adviseurs en vooral hun eigen ego willen strelen met vaak al te ferme uitspraken die vooral veel onwaarheden bevatten. Daarmee willen ze bv. onsterfelijk worden of hun eigen kiezers paaien. Dat dat lukt is allang bewezen. Vele mensen worden onderdrukt door de patjepeeërs onder ons die hoe dan ook in een of andere leidende positie toch maar kunnen doen wat ze van plan zijn. Ze braken echt niet zomaar die onzin uit. Het is massage-taal. Het volk langzaam laten wennen aan ideeën die ze vooral zelf denken te hebben. Daar refereert zo’n machtspoliticus dan aan . En anderen zijn dan even heel kwaad en dan ebt dat weer weg als er niet adequaat ingegrepen wordt. Er moeten eerst wetten zijn om zulke onverlaten te ontslaan of gevangen te zetten. Zolang dat niet gebeurt, moeten we het doen met onze nog steeds niet perfecte democratie.

LEES OOK:   CULTUUR – De mensheid is nu echt knettergek bezig

More to explorer

Geef een reactie

Bas On Air - Chat
Translate »
%d bloggers liken dit: