Bas On Air, Plof neer op je bank!

Cultuur: Allerlei wegen en bruggen gaan tijdelijk dicht

Cultuur – Allerlei wegen en bruggen gaan tijdelijk dicht

Door de hitte kunnen soms de uitgezette brugdelen her en der niet meer open of vooral dicht. Wie moet dan wachten? Nou, in de meeste gevallen zowel de onderdoorvaarders als erboven zich bewegende mobiele mensen. Dat geeft ergernis, maar ja, overmacht soms. Niet alleen de hitte zorgt voor die problemen, maar ook ondeugdelijke electronica, zoals bij de MaximaBrug in Alphen. Bij de Hefbrugin Boskoop kaapten mensen in demonstratie voor een paar uur de brug omdat die dan weer te veel open staat voor het goederenvervoer te water. Daar wil men wel een tunnel erbij, maar dat is dan natuurlijk weer erg duur. Dan heb je ook nog het periodiek onderhoud, zoals tijdens de vakantiespelen bij de Broekverderbrug in de Rondweg. Ja, vakantie, er zijn veel mensen de hort op, maar eigenlijk zijn er altoos nog veel mensen die in hun eigen hort blijven bivakkeren tijdens vakantieweken. Nou, we moeten het er mee doen, het is nog steeds niet A Bridge Too Far, zoals in 1944. Er moet altijd wat gerepareerd worden. Niet klagen, maar tijdelijk omrijden moet kunnen.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »