ma. mei 17th, 2021

Piets Uitspraak: Privacywetgeving en dan????????

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Een uitspraak of leuk nieuwtje – Privacywetgeving en dan????????

De media en vooral mijn postvak staan vol met verklaringen over de privacybescherming van het individu. Eerst is het afnemen van diezelfde privacy van alleen een enkele camera op een stadse hotspot doorgeëvolueerd naar het volgen van de consument op de draadloze media. Als persoon A dit en dit zegt en bestelt, dan heeft diezelfde persoon ook wel interesse in deze en deze producten.

Dat doet een aangstuurde computer van zo’n bedrijf. En nu zijn mensen bang voor hun privacy? Ik doe niet eens mee met vele van die mediaondernemingen waar je vaak gratis terecht kunt. Ik heb daar geen tijd voor of geen idee van. Het voordeel is dat ik niet een uitgebreid profiel aanmaak bij al die hebberige eksters.

LEES OOK:   Taalvoutje Bedankd: Nederlands is moeilijk! (gedicht)

Een voorbeeld: Ik bestelde op 5 januari een uit te komen veelbelovende CD en kreeg daarna steeds mails of ik in dit item geïnteresseerd zou zijn. Er stonden dan wat CD’s bij genoemd, die in dezelfde stijl muziek passen .Kun je die ook kopen of eerst beluisteren. Het gaat vooral om de consument te masseren tot nog meer aankopen. Maar die computer wist nog niet dat ik dit item al besteld had. De betreffende CD viel 26 mei in de brievenbus, vijfeneenhalve maand na bestelling. Hoeveel keer ik deze CD nog had moeten kopen is al ontelbaar.

Het stomste van computers geloven, zag ik in het programma Kassa. Daar zaten honderden consumenten te wachten op door hun bestelde kasten na veel te hoge aanbetalingen te hebben gedaan. Ze hadden plaatjes gezien die de hebberige ondernemer zelfs en zelf van andere sites had geplukt. Mensen, dit is een prachtige reden om weer naar de vakman met een winkel af te reizen.Weg met het internet, zo lang het nog een interslordig is.

LEES OOK:   PIETS UITSPRAAK - DICTATORS, latent aanwezig, hoed u!!!

More to explorer

Geef een reactie

Bas On Air - Chat
Translate »
%d bloggers liken dit: