Bas On Air, Plof neer op je bank!

Cultuur: Recreëren en daarna lekker de beuk er in

CULTUUR: Recreëren en daarna lekker de beuk er in

Het nieuws blijft maar doorgaan met originele of afwijkende vaak vervelende zaken, die een normaal mens maar raar blijft vinden. Afgelopen weekend liep het over van prachtig weer en er waren vele activiteiten in den lande en zelfs in onze eigen gemeente was heel veel te doen. Denk maar aan de kunstroute door de Reeuwijkse en Bodegraafse dreven. Het straattekenfestival. De Italiaanse markt, vele eettentjes daarbij en je kon ’s avonds naar muziek op het plein. Gratis en veel eigen talenten van eigen bodem presenteerden zich weer eens.

Iets verder in het land, in Scheveningen, ging een vrouw tekeer in een ziekenwagen, terwijl ze nota bene geholpen werd. Die zal zich wel schamen als ze overleeft en weer nuchter is over wat ze gedaan heeft. Het kon nog erger en Bodegraven-Centrum was even wereldnieuws in de krant en andere media in Zuid-Holland. Doorgestoven jongeren zorgden voor vechtpartijen en de ME moest helemaal uit Den Haag komen met enkele pelotons. De plaatselijke politie bolwerkte het niet in hun rol van Oom Agent en riepen hun zwaardere collega’s op. Dat er maar een persoon gearresteerd is, is misschien wel fout en dat er zogenoemde onschuldigen ook harde klappen kregen, is misschien wel jammer. Maar ga dan niet stoer lopen doen. Deze jongeren van vaak buiten de eigen gemeente vonden dit wellicht een leuke afsluiting. Maar ten koste van de goed willende organisatie. En als je meent met een groepje jongeren een peloton ME te moeten bestormen, dan moet je dat ook maar zelf bekopen. Velen onder hen zullen zich niet schamen, maar menen dat ze een leuke knokavond hebben gehad. Wat ben je dan dom, oerdom, oliedom en doorgesnoven afgetakeld.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »