Bas On Air, Plof neer op je bank!

Piets Uitspraak: Wat te doen in de zomer? Of de zomervakantie?

Ga eens niets doen! Dat kunnen we niet. Zelfs op vakantie zit de dag vol en moeten we opbreken, wassen, nieuwe kleren aan en hop, op naar de volgende stad,of attractie. Hardwerken hoor.
Wij Nederlanders zien dat in deze tijden in heel Europa, en niet alleen Nederland, af en toe grote wateroverlast voorkomt en dat de temperaturen op en neer zwiepen. Onweer met hagel en windstoten komen zelfs zomaar op een plaats of in een gebiedje voor en die bewoners zijn dan even de dupe en in het nieuws.

Je kunt als je werken wilt, gaan helpen bij vluchtelingen of in de zorg. Veel waardering voor weinig geld , terwijl op vakantie gaan meer geld kost dan dat het gewaardeerd wordt. Want op vakantie moet je met je geliefden zoveel overleggen over de soorten ijsjes en de attracties dat je daar ook weer moe van kunt worden.

LEES OOK:   PIETS UITSPRAAK – We kunnen er niet omheen, maar proberen het graag

Denk hier maar eens over na voorafgaand aan je vertrek naar waar dan ook naar ote. Wat relaxter de zomervakantie doorkomen geeft meer plezier dan alles naar je hand willen zetten. Laat je meevoeren door ideeën van je familieleden of de plaatselijke gids en het is al wat minder druk, en dan hoop ik ook wat minder drukkend wat btreft de weersgesteldheid. Prettige Vakantie.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »