vr. mei 7th, 2021

Piets Uitspraak: Wat te doen in de zomer? Of de zomervakantie?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ga eens niets doen! Dat kunnen we niet. Zelfs op vakantie zit de dag vol en moeten we opbreken, wassen, nieuwe kleren aan en hop, op naar de volgende stad,of attractie. Hardwerken hoor.
Wij Nederlanders zien dat in deze tijden in heel Europa, en niet alleen Nederland, af en toe grote wateroverlast voorkomt en dat de temperaturen op en neer zwiepen. Onweer met hagel en windstoten komen zelfs zomaar op een plaats of in een gebiedje voor en die bewoners zijn dan even de dupe en in het nieuws.

Je kunt als je werken wilt, gaan helpen bij vluchtelingen of in de zorg. Veel waardering voor weinig geld , terwijl op vakantie gaan meer geld kost dan dat het gewaardeerd wordt. Want op vakantie moet je met je geliefden zoveel overleggen over de soorten ijsjes en de attracties dat je daar ook weer moe van kunt worden.

LEES OOK:   CULTUUR – Een aansprekend boek over het leven en de fantasie om een beetje gelukkig te blijven

Denk hier maar eens over na voorafgaand aan je vertrek naar waar dan ook naar ote. Wat relaxter de zomervakantie doorkomen geeft meer plezier dan alles naar je hand willen zetten. Laat je meevoeren door ideeën van je familieleden of de plaatselijke gids en het is al wat minder druk, en dan hoop ik ook wat minder drukkend wat btreft de weersgesteldheid. Prettige Vakantie.

More to explorer

Geef een reactie

Bas On Air - Chat
Translate »
%d bloggers liken dit: