Bas On Air, Plof neer op je bank!

De Muziek Experts 22-05-2018 GEMIST


Na één week niet live te zijn geweest vanwege vakantie van beide kanten is er weer een Top uitzending voor u klaargezet.
Met als hoofd onderwerp “VAKANTIE”.
Heb jij nog/al vakantie plannen voor deze zomer? Of ben je al geweest en wil je daar graag wat over vermelden? We horen het graag via onze facebook @demuziekexperts

Piet past zich ook volledig aan op het mooie weer want Cultuur gaat deze week over de Sportzomer, met het wielrennen ala Mart Smeets (ook al presenteert hij het niet meer) en het WK waar Nederland dan niet aan mee doet maar toch kun je dan ook voor een ander land zijn.. neem bijvoorbeeld Belgie.
En Piets uitspraak gaat over de (zomer)vakantie plannen, wat te doen, en laatje een ander bepalen wat je gaat doen, zoals bij mij het geval was, of bepaal je zelf volledig hoe en wat je gaat doen..
En in Taalvoutje Bedankd een gedicht over hoe moeilijk de Nederlandse taal is, nu wisten we dat al wel een beetje maar het is een mooi gedicht op rijm!

LEES OOK:   De Muziek Experts 01-05-2018 GEMIST

En last but not least draaide we cabaret van Youp van t Hek de Holiday Rap van  Mc Miker G & DJ Sven en The Fun Boy Three van Vinyl.

Een bomvolle uitzending die zeker het luisteren waard is!
Ik zeg.. Veel luister plezier!!!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »