Bas On Air, Plof neer op je bank!

De Muziek Experts 08-05-2018 GEMIST

Één uur voor dat het ESF 2018 los barst met de 1e halve finale!
Waylon treed donderdag op maar toch draaien we een ESF selectie, the final part, met wat oude ESF klassiekers en een paar nieuwe. Wie hoop/hoopte jij dat er gaat/zou winnen? We horen het graag via onze facebook @demuziekexperts

Piet is er dit keer dan niet maar toch heeft hij 2 teksten gemaakt voor zijn columns “Cultuur” en “Piets Uitspraak” met in Cultuur de vraag of we nog kunnen schoonmaken… antwoord krijg je dus te horen en in Piets Uitspraak een gedicht over de Lente

En een beetje verwarrend want een International Schaken stopt met voetbal … Hoe dat in elkaar steekt hoor je in Taalvoutje Bedankd.

En last but not least draaien we dus meerdere nummers van het ESF 2018 en verleden, ook Sting & Shaggy komen voor de 3e en laatste keer langs en we draaide Julio Iglesias van vinyl dat vooral de lente/zomerse vibes in zich heeft.

LEES OOK:   De Muziek Experts 22-05-2018 GEMIST

Een bomvolle uitzending die zeker het luisteren waard is!
Ik zeg.. Veel luister plezier!!!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »