zo. mei 16th, 2021

De Muziek Experts 08-05-2018 GEMIST

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Één uur voor dat het ESF 2018 los barst met de 1e halve finale!
Waylon treed donderdag op maar toch draaien we een ESF selectie, the final part, met wat oude ESF klassiekers en een paar nieuwe. Wie hoop/hoopte jij dat er gaat/zou winnen? We horen het graag via onze facebook @demuziekexperts

Piet is er dit keer dan niet maar toch heeft hij 2 teksten gemaakt voor zijn columns “Cultuur” en “Piets Uitspraak” met in Cultuur de vraag of we nog kunnen schoonmaken… antwoord krijg je dus te horen en in Piets Uitspraak een gedicht over de Lente

En een beetje verwarrend want een International Schaken stopt met voetbal … Hoe dat in elkaar steekt hoor je in Taalvoutje Bedankd.

En last but not least draaien we dus meerdere nummers van het ESF 2018 en verleden, ook Sting & Shaggy komen voor de 3e en laatste keer langs en we draaide Julio Iglesias van vinyl dat vooral de lente/zomerse vibes in zich heeft.

LEES OOK:   Gemist pagina aangepast

Een bomvolle uitzending die zeker het luisteren waard is!
Ik zeg.. Veel luister plezier!!!

More to explorer

Geef een reactie

Bas On Air - Chat
Translate »
%d bloggers liken dit: