Bas On Air, Plof neer op je bank!

Taalvoutje Bedankd: International Schaken stopt met voetballen

Taalvoutje Bedankt, Schaker stopt , Speciale Nagelstudio en een doordachte inburgering , maar nu eerst ..
– Een fantastische eerste taalfout, er wordt heel vaak ik zeg t even plat.. GEKLOOT met krantartikelen .. zo is er nu een krantenkop… POLITIE PRAAT MET BURGERS BIJ MC Donald’s /// Zeker net na ze een wiet plantage ontdekt hadden en iets teveel gebruikt hadden…

– Ja en deze kop slaat ook weer de spijker op zijn kop … Zevenvoudig International Schaken stopt met voetballen … Ja die jongen kan er ook niks aan doen dat hij Ruben Schaken heet, maar verzin dan een andere zins speling in je krantenkop.. dit lijkt alsof een Schaker stopt met voetballen,, beetje appels met peren vergelijken dus.

– Als je regelmatig iets koopt bij de Lidl en dan met name de NON FOOD artikelen dan weet je zeer waarschijnlijk dat je erg goed op moet letten met de prijskaartjes en het artikel dat in het schap ligt. Je ziet hier een Cirkelzaag in een mand liggen met een prijskaartje ervoor dat wel erg cru is … NAGELSTUDIOSET per set 30 euro, das goedkoop van je nagels EN vingers afkomen, hoef je ze nooit meer bij te houden.. dat dan weer wel!

LEES OOK:   PIETS UITSPRAAK – Droog , droger, droogst, het kan nog droger! En daarna?

– Een goed idee, maar iets te simpele Inburgering … een kapperszaak adverteert met het volgende. Als je als klant de 2 syrische kappers Nederlands leert, krijg je korting op de prijs van je kappersbeurt. “Wij praten tijdens het werk Nederlands en de klant corrigieert ons” .. Korting voor taalfouten.. hmz zolang ze maar goed hun werk doen want als jij zegt mag standje 3 en hun doen standje 1…. oei

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »