Bas On Air, Plof neer op je bank!

Taalvoutje Bedankd: Puin weg Afval erbij ..

– Eentje die je dubbel moet lezen voor je hem door hebt, er klopt hier 1 letter niet in een hele zin, maar dat maakt het wel een fantasierijk verhaal… De Waal is de drukste rivier van Europa, misschien zelfs van de wereld. TOT NU TOE NOG NORMAAL, Via de Waal varen SCHAPEN vanaf Rotterdam richting Duitsland… Dat je de scheepshoorn hoort en niet een heel laag geluid hoort maar BEHHHHHHH BEHHHH hoort.

– Sommige dingen komen wel heel toevallig uit, je ziet 3 borden onder elkaar staan maar het een spreekt t ander weer tegen … je staat in de “PUINWEG” , maar het is verboden er vuil te storten … En het is een doodlopende straat, het bord dus met een rechte lijn en een rood stop rechthoekje,, daar kan je ook weer van maken dat “daar” op die locatie de vuilstort is… Beetje vaag en te toevallig.

LEES OOK:   Piets Uitspraak: Nederland, een van de beste landen om in te leven

– Het is weer kampeer tijd met name rond pinksteren begint meestal het kampeerseizoen en dan is het goed om te weten wat je dan zoal op de camping aan kan treffen, wel deze camping is van de volgende zaken voorzien… Gratis WC, Gratis Vuilniszakken, Een vestiaire, en BETALENDE DOUCHES (€2) .. Dat is nog eens Douchend Rijk worden!!

– Een UNIVERSEEL autobedrijf (hoe kun je daar Universeel in zijn) gevestigd in Leeuwarden Verkoopt DIVERSE GEBRUIKTE PERSONEN EN BEDRIJFSWAGENS aan particulieren en garagehouders… Ehmm vraagje… Gebruikte personen..//JAMBERS// Overdag is hij garagehouder, maar snachts gebruikt hij de PERSONEN// .. Persoonswagen,, alhoewel ik dat ook al niet echt een bruikbaar en logisch woord vindt.

Zelf ook een taalfout gespot stuur m dan door via onze site www.BasOnAir.nl of via www.RTVBodegraven.nl

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »