Bas On Air, Plof neer op je bank!

Taalvoutdje Bedankt: Ter Land Ter zee en achteruit

Taalvoutje Bedankt, Burgernet in de fout, Ter Land Ter zee en achteruit, De Schoolavond Special.
– Kijkt u
allen uit voor het volgende voorwerp.. namelijk een GEWAPENDE TUINSLANG!! 25mtr lang en is notabene UNIVERSEEL!! Oh mensen weest op uw hoede voor dit Addertje onder het gras.

Je kent het wel de zoveel jaarlijkse schoolavonden voor ouders, waar je praat over de vooruitgang van je kind.. wel die ouderavonden hebben ze een upgrade gegeven namelijk de Docenten PREEK avonden.. “En tot zijn leerlingen zeide hij: Bij de wil van den heere, gij zult niet spieken!’ AMEN!

– Het volgende is geen taalfout, of als je goed kijkt eigenlijk één grote taalfout.. een bericht afkomstig van Burgernet, ik ga m niet volledig voorlezen, maar als je de tekst 1x leest dan zie je dat t om 2 meisjes gaat die vermist worden in een blauwe jurk met blond haar, en ook een jongentje is vermist van 6 jaar.. Maar als je het meermaals leest dan gaat het van kwaad tot erger, zo lijkt het alsof de meisjes beide de jurk delen en de jongen zwart haar heeft op zn fiets en sinds 6jaar chinees is … beetje vaag allemaal kijk voor meer op Taalvoutjes met een V.nl

LEES OOK:   Cultuur: Vlak voor de vakantie ontstaan nieuwe regeringen en colleges

Je had vroeger André van Duin die een versie had op Ter Land Ter Zee en in de lucht, met achteruit rijdende auto’s en caravans en dergelijke.. wel ze hebben bij een avondvierdaagse ook een nieuwe gewoonte want als krantenkop staat “Aantal deelnemers avondvierdaagse loopt achteruit” .. dat is weer een nieuwe uitdaging!

Zelf ook een taalfout gespot? Stuur ze door via BasOnAir.nl of de facebook DeMuziekExperts

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »