Bas On Air, Plof neer op je bank!

Piets Uitspraak: Laten we het over Politiek hebben.

Met dank aan Piet is er weer een pracht van een uitspraak gemaakt over iets wat hem deze week bezig hield.
Deze week is dat het onderwerp “Politiek” … Laten we het,  weer eens, over Politiek hebben.

Heel Nederland zit in de tijd van de formateurs en die halen de gemeenten van buiten. Zo ook hier na de realtieve aardverschuiving in de plaatsleijke politiek. Of dat helpt omdat er vele politici te pas en te onpas bliven uitkramen dat het beter wordt na de fouten van de anderen, wens ik te betwijfelen. Er ging al veel goed, maar als er een ding niet goed gaat, kan het bashen beginnen. Dan kan dat een doorrollend effect hebben en bepaalde goedwillende en ook wel goed presterende mensen beschadigen.

LEES OOK:   PIETS UITSPRAAK – We kunnen er niet omheen, maar proberen het graag

Terug naar die formateur. Die stond erbij op de foto in het Weekblad. Maar wat haar filisofie is of waarom er plots 5 partijen staan te glimmen op die persfoto is mij nog echt niet duidelijk. Een paar kreten staan erbij, zoals dat de band tussen SGP en CU sterk is en dus haalt men een verleizende partij erbij. En dan nog een uit het linkse of oppositionele kamp, want dan hebeebn zij van de leiding weer meer vliegen in een klap.

Het pluche lijkt te verleidelijk en dan moeten die CU en GL veel water in het rode sap doen, want met wijn kun je touswens niet meer aankomen in de politeik. Je kan er wel mee aankomen qua gewicht,maar niet qua levensverlenging. Nou, zo’n bijgeraapt zootje of kwintet aan partijen is volgens mij zkeer geen lang leven beschoren, behalve als deze partijen over vier jaar veel minder stemmen willen scoren.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »