Bas On Air, Plof neer op je bank!

Jouw Dinsdagavond! – 24-04-2018

Jouw dinsdagavond is nog nooit zo compleet geweest!

Te beginnen om 19:00 tot 20:00 met Bas On Air
Bas brengt je in 1 uur op de hoogte van al het belangrijke nieuws van de dag en van de afgelopen week, zowel lokaal, nationaal als internationaal nieuws passeert de revue.
Dat alles afgewisseld met muziek gekozen door jouw.. de luisteraar!
De rubrieken die in dit programma voorkomen zijn: Nieuws v/d Dag, Showbiz/Medianieuws, de Regio uitagenda, Lokaal nieuws & het weerbericht.

Daarna van 20:00 tot 21:00 De Muziek Experts
In dit programma draaien Bas en Piet muziek van de jaren ’60 tot heden, met altijd 1 nummer van vinyl, en de Co-Originele, ofwel twee dezelfde nummers waarvan één het origineel is en de tweede een cover.
Ook heeft Piet twee columns nummer één heet “Cultuur” hierin gaat hij in op de Cultuur in en rondom Bodegraven, wat is er zoal te doen maar ook wat houd ons in dit kleine toch fijne plaatsje bezig. Column nummer twee is de “Uitspraak van Piet” een iets breder genomen column waarin Piet wat breder en serieuzer in gaat op een opvallend en/of belangrijk nieuws onderwerp, zowel lokaal, nationaal als internationaal, ook al richten wij ons in dit programma toch het meest op Lokaal.
En dan is Bas er niet alleen voor de techniek, maar ook kiest hij wekelijks 4 nummers uit, meestal 2 per bepaald thema en dat is wekelijks weer iets speciaals, van oud tot gloedje nieuw. Ook brengt hij het item “Taalvoutje Bedankt” ofwel lachen geblazen met de raarste taalvouden gevonden door de mensen van Taalvoutjes.nl.  En last but not least niet te vergeten de uitspraak van Loesje (van de Posters), wekelijks kiezen we hier een passende uitspraak uit.

Na 21:00 volgen nog…
21:00 – Non Stop
22:00 – Gast van de Week
Herhaling van maandag Lokale bekende en minder bekende gasten worden gedurende een uur geïnterviewd over hun jeugd, hun passie en de toekomst. De gasten nemen zelf muziek mee en lichten hun keuze toe. Dit programma wordt afwisslend gepresenteerd door: Bert Verver, Julius Rijpkema, Leo Dijkmans, Anneke Bekker en Cees Romeijn.
23:00 tot woensdag 07:00 : Nonstop de Nacht door met de beste muziek, uit het verleden en het heden, voor u op een rij gezet.

Radio Bodegraven
Kabel: 103.4 FM
Ether: 107.8 FM
Stream: RTV Bodegraven.nl
Live luisteren kan ook aan de rechter kan van deze site “Play Radio Bodegraven”

LEES OOK:   Piets Uitspraak: Trump de stumper en Blok met het blok voor zijn hoofd
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »